Першокласний Новий Рік

Незважаючи на те, що за вікном не було снігу і новорічного настрою треба було шукати з лупою і ліхтариком, є першокласники, для яких це свято за будь-яких умов – свято.

Яскрава ялинка, яка в Черняхівській ЗОШ І-ІІІ ступенів завжди домашня і затишна, зібрала навколо себе всіх учнів школи. Та незабутнім це свято стало для наших першокласничків. Своїми щирими і безтурботними посмішками вони у всіх присутніх вселяли надію на чудо. На новорічний ранок зійшлися самі яскраві герої цього незабутнього дійства: маги,султани, гномики,сніжинки,принцеси. І, навіть, на свято, покинувши своє болото, завітав Шрек! правда, в окулярах. Всі вони демонстрували результат клопіткої праці своїх мамусь і бабусь, які вигадували й створювали для своїх дітлахів найоригінальніші образи.

Під супровід запальної музики дітей розважала Мальвіна, яка лишила свого Буратіно вдома робити олів`є, а сама не пропустила нагоди повеселити першачків. Був навіть лікар Айболит. Ви уявляєте собі скільки часу він від Лімпопо до Черняхова добирався? Але тим не менше, навчив же дітей шикуватися! Не обійшлося і без Снігової Королеви, яка кинула ту невдячну справу заморожувати людей, по дорозі захопила Розбійників з Бабою Ягою і гайда відриватися! Дітлахи, в свою чергу, розповідали віршики під вічнозеленою, позували перед камерами розчулених батьків. Все кружляло в несамовитому танку радості і щастя. Дід Мороз і красуня-Снігуронька із неймовірною любов`ю і відданістю своїй справі, яка ніколи їм не набридає, танцювали разом з першачками, роздавали цукерки й подарунки, діти на ходу їли ті солодощі, і додавали бадьорого шелесту до святкової атмосфери. Та іншого і бути не може, бо Новий Рік же – ПЕШОКЛАСНИЙ!

Кірічек Анастасія,

сестричка Бугайчука Тараса,

учня 1-Б класу

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.