День Соборності та Свободи України

На виконання річного плану роботи Черняхівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів на 2015/2016 рік, з метою консолідації українського суспільства, зміцнення єдності народу навколо ідеї соборності української держави, утвердження ідеалів свободи і демократії, виховання в молодого покоління почуття національної гідності, у зв’язку з відзначенням 22 січня 2016 року Дня Соборності та Свободи України у закладі було проведено ряд заходів.

На класних годинах було проведено відповідні виступи та доповіді учнів, на яких класні керівники розширили знання учнів про 22 січня в історії нашої держави та поновлено куточки української символіки у класних кімнатах. Вчителем історії Прохорчук Н.П. разом із учнями 10 класу під час клубної години було представлено відео-проект «Моя країна-єдина». На початку уроку пролунав гімн, який юні патріоти гідно заспівали разом із вчителем.

Міністерство інформації шкільного парламенту розповсюдив пам’ятки та провели інформаційні п’ятихвилинки. Разом із учнями 7-х класів учнівський актив поринули у віртуальну подорож сторінками історії нашої держави під час якої виконували різні цікаві завдання.

Літературну виставку періодики «Я знаю свою Україну» підготувала шкільний бібліотекар Свірська К.П. Кожен із юних читачів міг отримати цікаву та корисну інформацію про один із найважливіших днів нашої держави.

Вчителем історії та правознавства Іщенко С.В. був проведений відео лекторій учням 9-х класів присвячений розвитку ідеї соборності в українській історії.

Гідне відзначення державного свята – Дня Соборності та Свободи України – сприяє зміцненню єдності людей навколо ідеї соборної української держави, утвердженню ідеалів свободи і демократії, вихованню у громадян почуття національної гідності.

/Files/images/den_sobornost/20160122_100113.jpg

/Files/images/den_sobornost/20160122_093716.jpg

/Files/images/den_sobornost/20160122_095048.jpg

/Files/images/den_sobornost/20160122_094310.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.