Міс школи - 2015

27 листопада було обрано красуню Черняхівської ЗОШ І-ІІІ ступенів!!! Це було свято краси, грації та таланту. Всі учасниці гідно представили себе та свої захоплення. Та все ж нелегка робота журі було обрати одну дівчину, яка з гордістю носитиме звання Міс школи- 2015.

У шоу брали участь представниці 8-11 класів. За підсумками конкурсів було визначено Міс вишуканість- Сабіна Юхимець, учениця 9-А класу, Міс чарівна посмішка - Аліна Сидорчук, учениця 8-А класу. Представниця 11 класу, Прокопчук Аліна виборола звання другої віце міс, а першою віце міс стала восьмикласниця Любецька Валерія. І найголовніший титул отримала учениця 10 класу Павицька Анастасія, яка стала Міс школи- 2015.

Звісно красунь привітали спонсори нашого свята: Уляна Шнуркованюк, власниця салону краси «Шоколад», Яна Юріївна Мелешко, представниця косметичної фірми «Ейвон», Сергій Анатолійович Гречаний, вчитель Черняхівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Молодіжний рух «Свідоме покоління» в особі Дениса Климчука та приз глядацьких симпатій, а саме безкоштовну фотосесію отримала Анастасія Павицька від Дениса Климчука, і перший фотознімок в дарунок з Григорієм Федоровичем Сташенком.

Адміністрація школи та учасниці конкурсу щиро дякують за підтримку та приємні призи нашим спонсорам, батькам, що прийшли підтримати конкурсанток, численним гостям - друзям школи.

/Files/photogallery/899/KDV_1165.jpg

Всі світлини можна переглянути в галереї/традиційно в школі

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.