Кенгуру скликає друзів!

Ні для кого не секрет, що для того, щоб літо запам’яталось надовго, його треба провести в хорошій компанії. А де можна знайти чудових друзів, як не в літньому таборі?

Цього літа , за гарні результати в математичному конкурсі «Кенгуру» троє щасливчиків з Житомирської області, серед яких була і я, отримали запрошення на відпочинок у літньому таборі, що в Прикарпатті.

/Files/images/kenguru/nVLN2YyKpX0.jpg

Протягом 10 діб, з 12 по 22 серпня, учасники табору проживали на базі готельного комплексу «Горгани» в с. Яблуниця. У вільний час учні купались у басейні з прекрасним краєвидом на гори, серед яких були Говерла і Петрос, засмагали, грали в теніс, баскетбол чи більярд.

А для того, щоб кенгурята впізнавали один одного, ще першого дня організатори подарували всім сумки, футболки і ручки із логотипами конкурсу.

Всю табірну зміну кенгурята зі всієї України підкорювали Говерлу, їздили на солоні озера в Солотвино, відвідали Рахів- географічний центр Європи, побували в Буковелі, Яремче, печерах і скелях Довбуша.

Також слухали цікаві легенди, співали пісні, доки їздили на екскурсії, побували на вечорницях. Особливо мені сподобались турніри, конкурси і змагання, що влаштовувались тут, серед яких були «Математична карусель» і «Що?Де?Коли?». В нашій команді , під назвою Error404, були присутні учні із Запоріжжя, Черкас, Рівного, Житомира.

/Files/images/kenguru/mNXjK02zF5k.jpg

Ввечері всі будиночки та корпуси із дво- та тримісними номерами підсвічувались різнобарвними вогниками, створюючи ще казковішу та незабутнішу атмосферу.

Не забували й про навчання - слухали цікаві лекції, розв’язували задачі, пройшли літній тур конкурсу «Кенгуру». Але, за словами організаторів, задачки – не головна ціль табору. Головною метою, безумовно, було те, щоб кенгурята із всієї України подружились. Безперечно, з цією задачею ми впорались на всі 100%.

Вид з вікна номера.

/Files/images/kenguru/Yoq-oySvURo.jpg

Вид з басейну.

/Files/images/kenguru/a4Ch7HL4Z00.jpg

Тенісний корт.

/Files/images/kenguru/HDa5x3FO_U8.jpg

Лекція у конференц-залі.

/Files/images/kenguru/rK7Rej0RPes.jpg

Вид зі скель Довбуша.

/Files/images/kenguru/J9dAi4IppQs.jpg

/Files/images/kenguru/qdnHNiSjrks.jpg

Камінь кохання.

/Files/images/kenguru/BR3WxpuJ5iw.jpg

Печера сліз.

/Files/images/kenguru/SjTcdHTM95Y.jpg

Рахів.

/Files/images/kenguru/FWGYVEzwPgk.jpg

Вид з Говерли.

/Files/images/kenguru/5fWSKoNQyLs.jpg

/Files/images/kenguru/dMhQL9CUWqc.jpg

Подарунки від організаторів.

/Files/images/kenguru/4X9erfs9C64.jpg

В Буковелі.

/Files/images/kenguru/pAa0-PEUdVs.jpg

/Files/images/kenguru/ccgz4hCQS_s.jpg

Кохова Анастасія

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.