Черняхівська школа вже третій рік поспіль долучається до Всесвітнього дня Гідності і Свободи

#gdignity,#gdignityUkraine

З 21 листопада стартував Всесвітній День Гідності в Україні, який відбувся у символічний проміжок з 21 листопада – Свята гідності та свободи України – до 9 грудня – Дня боротьби з корупцією за сприяння проєкту USAID «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні ВзаємоДія», всесвітнього руху Amnesty International, у співпраці з Міністерством освіти і науки України, Офісом освітнього омбудсмена України й Уповноваженим Президента України з прав дитини та команди EdCamp Ukraine.

Учні 8- 11 класів мали можливість ознайомитися з таким важливим поняттям "ГІДНІСТЬ" та долучитися до антикорупційного уроку, он-лайн гри "Непідкупність", ігор "Що? Де? Коли?" та "Мафія", пройти "Антикорупційник квест", розглянути "Антикорупційні сценарії. Учні з легкістю ознайомилися з даними інструментами та робили це із задоволенням.

Найваживішим результатом проведення заході у школі в рамках даного проєкту є те, що думки, погляди та ставлення до поняття "Корупція" у дітей щороку змінюється, а тому ми переконані, що це Z-покоління буде гідним називатися "УКРАЇНЦЕМ" і жити у світі без корупції.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.