Директори шкіл Житомирщини готові ще активніше впроваджувати Концепцію,,Нова українська школа"!!!


Це переконливо довела підготовка нашої першої групи тренерів за програмою відповідно до цієї Концепції, для підвищення управлінської кваліфікації директорів, заступників директорів навчальних закладів області, що успішно завершилася у Житомирському ОІППО.

Мені надзвичайно приємно, що я теж мала унікальну нагоду представляти в цій цікавій і яскравій групі нашу Черняхівську школу-опорний навчальний заклад району. Професійна робота наших фахових тренерів-викладачів О.В.Пастовенського, А.Ф.Шегеди, Б.М. Ренькас, А.П.Печенюк сприяла плідній, змістовній та продуктивній роботі впродовж всіх днів навчання.

Ми відчували постійну увагу і надійну підтримку директора інституту І.І.Смагіна, який і сам є активним учасником інноваційних змін у системі освіти нашої держави.Активна командна робота,обмін напрацьованим досвідом з колегами-директорами кращих шкіл області,нові знайомства і партнерські зв'язки збагатили кожного із нас.

Будемо і надалі, тепер вже з нашими колегами в районах та місцевих територіальних громадах, продовжувати активно працювати на перспективу!!!

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.