Випускний бал 2019

Ось і настав цей незвичайний день. День святковий, радісний, веселий і сумний водночас. День розставання зі школою, рідними, затишними стінами, гомінкими коридорами, щирими друзями, добрими наставниками, люблячими батьками, рідною домівкою. Тільки вчора останнім акордом продзвенів Останній дзвінок. Залишились позаду і казково-незвіданий світ пізнання, і щире спілкування, і до болю знайома мелодія останнього шкільного дзвінка. Все це - позаду. А попереду самостійне життя. Радісно розправляти крила і боляче лишати такі рідні місця, де пролетіло 11 трепетних, неповторних літ.

На сьогоднішньому казковому випускному балу нагороджено золотими медалями Ткачук Тетяну і Кохову Анастасію та багато грамот отримали випускники.

Щирі слова вітання директора школи Галини Шлапак, заступника голови РДА Людмили Заворотнюк, мами випускника Євгена Ніколайчука, Ірини Олексіївни, першої вчительки Ніни Кутової та класного керівника Василя Євпака залишаться в пам’яті наших випускників.

Чудові та неповторні вітальні вокально-хореографічні композиції від учнів та вчителів школи змушували трепетати кожне сердечко присутніх у залі випускників, їх батьків та друзів школи. Неперевершені ведучі зробили свято вишукано казковим.

В добру путь і світлої дороги вам, дорогі випускники!

Світлина від Тетяни Хоменко- Іванюхи.
Світлина від Тетяни Хоменко- Іванюхи.
Світлина від Тетяни Хоменко- Іванюхи.
Світлина від Тетяни Хоменко- Іванюхи.
Світлина від Тетяни Хоменко- Іванюхи.
Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.