Повернутися до звичайного режиму

5 лютого - День безпечного Інтернету в Черняхівській школі

5 лютого 2019 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”.
Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Більш того, це запрошення для всіх до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду.

День безпечного Інтернету (SID) організовано мережами Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпеки та позитивного використання цифрових технологій, особливо, дітьми та молоддю. Понад 140 країн підтримали ідею Дня безпечного Інтернету, мільйони людей в усьому світі об’єднуються заради натхнення до позитивних змін та підвищення освіченості з питань безпеки онлайн та участі у заходах.

Метою заходів у Черняхівській школі було донести до кожного учня важливу інформацію про те, що від нас залежить наша безпека в онлайн просторі.
Сьогодні Програма Мережних академій Cisco, Кіберполіція України та компанія ERC за підтримки ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» проводила онлайн – урок із нагоди Дня безпечного Інтернету 2019. До його перегляду на YouTube каналі Спільноти Програми Академій Cisco в Україні долучилися учні 8-9 класів нашої школи. Експерти обговорювали такі важливі на сьогоднішній день питання: «Кібер-атаки та інтернет-шахрайство», «Соціальна інженерія: як хакери використовують вразливості людей».
Заступником директора школи з виховної роботи, класоводами, класними керівниками було організовано та проведено цікаві заходи.

Світлина від Тетяни Хоменко- Іванюхи.
Світлина від Тетяни Хоменко- Іванюхи.
Світлина від Тетяни Хоменко- Іванюхи.
Світлина від Тетяни Хоменко- Іванюхи.
Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.