Повернутися до звичайного режиму

Табір відпочинку «Ромашка» – творчо, цікаво, змістовно!

Настало любе літечко, табір ромашка Черняхівська ЗОШ

І відпочинку час,
Цікавий відпочинок
Чекає у «Ромашці»вас

Велика літня перерва у школярів – це період зміцнення їхнього здоров`я, пізнання цікавого, нових знайомств та пригод, це пора морального загартування, духовного збагачення, пора яскравих вражень, творчості, активного пізнання світу та себе в ньому.Цьому сприяє пришкільний табір відпочинку дітей, що дозволяє вирішити працюючим батькам проблему змістового дозвілля дітей. Для багатьох з них із різних причин такий спосіб оздоровлення дитини є єдино можливим. Далеко не кожна сім’я може відправити свою дитину на море або в дитячий санаторій, адже путівка в табір вимагає певних матеріальних витрат. Оздоровлення ж у пришкільному таборі, стає доступним кожній сім’ї, а особливо для малозабезпечених і багатодітних сімей, дітей-сиріт, дітей, постраждалих в наслідок аварії на ЧАЕС.

табір ромашка Черняхівська ЗОШ На мою думку, тільки правильно спланована, з урахуванням потреб дітей у самореалізації, робота пришкільного табору може дати можливість цікаво, весело та з користю для здоров’я провести час, позбавити вихованців нудьги та відкрити в собі нові таланти.

Саме тому у День захисту дітей уже другий рік поспіль розпочинаєроботу денний пришкільний табір відпочинку при Черняхівській ЗОШ І-ІІІ ст.

Для організації змістовного дозвілля дітей в плані виховної роботи табору заздалегідь була продумана програма заходів та екскурсій. А кваліфіковані кадри – вчителі школи, які мають досвід педагогічної роботи і позитивно себе зарекомендували, забезпечили його повноцінну діяльність. Особлива увага приділялася збалансованому харчуванню дітей, атому смачні сніданки та обіди вирізнялися різноманітністю страв.

Протягом 14 днів були сплановані виховні, розважальні, культурно-масові,табір ромашка Черняхівська ЗОШ фізкультурно-оздоровчі та спортивні заходи, направлені на залучення 253 ромашат. План виховної роботи табору «Ромашка» був насичений різноманітними заходами.Діти усіх загонів під керівництвом своїх вихователів готували концертні програми. Щодня дітей чекали розваги, ігри, спортивні естафети, конкурси та екскурсії. Ромашата мали можливість відвідати виставу Київського цирку «АБВГДейка», відмінники навчання -поласувати улюбленим морозивом під час екскурсії до Житомирського маслозаводу «Рудь», учні 10 загону - зустрітися з головою райдержадміністрації С.П. Поліщуком, а також протягом табірної зміни всі загони мали можливість познайомитися з роботою різних організацій та підприємств Черняхівщини.

табір ромашка Черняхівська ЗОШ Таким відпочинком ромашата залишилися щиро задоволені. Адже, не дивлячись на перебування у рідних за період навчального року стінах школи, розваг тут було вдосталь. Діти дуже швидко звикли до режиму дня та із задоволенням проводили свій вільний час.

Вихователі провели необхідну роботу щодо попередження дитячого травматизму, дотримання дітьми правил поведінки на воді, правил безпеки дорожнього руху, пожежної безпеки.

Робота в таборі організована таким чином, аби діти були зайняті постійно, щоб кожен новий день приносив вихованцям безліч нових вражень, нових відкриттів. За час табірної зміни учні потоваришували, краще пізнали один одного, навчилися працювати у колективі, дізналися багато цікавого, розкрили свої таланти та вподобання, усвідомили важливість піклування про своє здоров’я.табір ромашка Черняхівська ЗОШ

Переможці різних конкурсів були нагороджені грамотами на святі закриття табірної зміни. Діти залишилися задоволені своїм відпочинком у пришкільному таборі «Ромашка».І, мабуть, найвищою оцінкою нашої роботи було бажання дітей залишитися у таборі після закінченняйого роботи.

Хочеться подякувати за натхненну роботу та організацію дозвілля учнів усім працівникам табору.

Табір «Ромашка»- як казка,
Дітям тут – добро і ласка.Завітайте всі до нас,
Табір «Ромашка» - просто клас!

Т.В. Іванюха, начальник табору Черняхівської ЗОШ І-ІІІ ст.

/Files/images/razdeliteli/86634408_76923012_R23.gif

Діти радіють літу, а ми, батьки, думаємо,куди діти непосидючу малечу? Але нам пощастило, перед нашими дітьми привітно відкрив двері денний пришкільний табір відпочинку «Ромашка».

І трапилось диво: раніше моя дитина рахувала дні до літніх канікул, а тепер з величезним задоволенням та радістю щоранку біжить до табору.

Щовечора ми всі слухали цікаву розповідь про те, як пройшов день у таборі. А розповідати було про що, адже кожен день табірної зміни був насичений масою цікавих подій. Особливо запам'яталася вистава Київського цирку «АБВГДейка» та екскурсія відмінників навчання до Житомирського маслозаводу «Рудь», де вони могли познайомитися з процесом виробництва улюбленого морозива і наїстися його досхочу.

Моя донька Надійна, як і інші діти, була учасником спортивних естафет, конкурсів творчості, аранжування квітів «Фантазії літа» та малюнків, святкових шоу, розважальних ігор, пісенних калейдоскопів... Всього і не перерахуєш.

Адже все це відбувалося завдяки людям, які після року невтомної праці знайшли в собі сили і енергію, щоб зробити дозвілля наших дітей таким цікавим і насиченим.

Від імені всіх батьків хочу щиро подякувати всім працівникам табору за чудову організацію відпочинку наших дітей. Нехай Господь поверне їм всі затрачені сили.

Олена Юхимчук, мама Надійки

табір ромашка Черняхівська ЗОШтабір ромашка Черняхівська ЗОШтабір ромашка Черняхівська ЗОШ табір ромашка Черняхівська ЗОШтабір ромашка Черняхівська ЗОШ табір ромашка Черняхівська ЗОШтабір ромашка Черняхівська ЗОШтабір ромашка Черняхівська ЗОШ табір ромашка Черняхівська ЗОШ табір ромашка Черняхівська ЗОШ

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.