ФК «Жерм», за який грають наші учні, продовжує змагатися на всеукраїнському рівні

П’ятого жовтня на Черняхівському стадіоні «Колос» відбулися матчі між футбольними клубами дитячо-юнацької футбольної ліги України у рамках чемпіонату на першість України сезону 2016-2017 років серед дитячо-юнацьких команд. У цих поєдинках зустрілися ФК «Жерм» із Черняхова та ФК «Чайка» із Черкас. Пишаємося тим, що в складі обох вікових груп «Жерму» серед кращих гравців – учні Черняхівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

/Files/photogallery/877/JUPMO2ENNvM.jpg

Гарні паси, чіткі та блискавичні удари по воротах - усім цим юні футболісти показували своє прагнення до перемоги. Гравці нашої команди зустрілися з гідними суперникам. Тому перша гра між старшими спортсменами в групі U17 закінчилася перемогою гостей. 4:0. Молодші жермівці групи -U14 перемогли суперника з рахунком 2:0. Вони стали лідерами в цій грі. Хоча перший тайм пройшов напружено (наша команда не змогла забити того першого та бажаного м’яча) і закінчився з рахунком 0:0. Але на початку другого тайму наші змінили цей рахунок. Богдан Барановський забив перший гол у ворота футбольного клубу «ЧАЙКА» . Суперники намагалися виправити ситуацію, але їм не вдалося. Тим часом Богдан забив ще одного гола в ворота суперників, чим дуже порадував своїх тренерів, гравців команди «ЖЕРМ» та всіх уболівальників. До кінця матчу рахунок залишився незмінним - 2:0 на нашу користь!
Нагадаю, що тренерами ФК «Жерм» є Ігор Федорчук та Микола Ткачук, головний спонсор клубу – директор приватного підприємства «Жерм» Руслан Трояченко.

/Files/photogallery/877/c9_padVxsD4.jpg

Також нині сприяє матеріально юним жермівцям Черняхівська селищна рада. Організаційні питання допомагають вирішувати голова ГО «Районна федерація футболу» Микола Мартиненко та її директор Вітольд Опанасюк.

/Files/photogallery/877/U7I6JsMPdvc.jpg

Бажаємо нашим юним футболістам нових перемог.

/Files/photogallery/877/SDC16175.JPG

Анна ТРОПАК

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.