Новорічне привітання директора школи

Новий 2016 рік впевненою ходою наближається до наших домівок. Всі ми в передсвяткові дні очікуємо дива, здійснення мрій і сподівань, віримо що новий рік буде кращим ніж рік минулий.

Наша школа зустрічає Новий рік з гарними здобутками і це є наслідком спільної діяльності великої і дружної шкільної родини – розумних і допитливих учнів, мудрих і ініціативних батьків, професійних і творчих педагогів, сумлінних працівників обслуговуючого і технічного персоналу.

Впевнена, що попереду в нас усіх багато хорошого і світлого, а наша школа ще не раз заявить про себе гарними справами і дзвінкими учнівськими та учительськими іменами.

Вітаю всіх учнів , батьків, працівників школи, наших будівельників, вчителів-ветеранів, випускників минулих років, всіх друзів нашої школи, тих хто вболіває за наше майбутнє і допомагає нам сьогодні з Новим 2016 роком та Різдвом Христовим.

Нехай разом зі світлими та радісними святами прийдуть у ваші домівки і у наш веселий гомінкий шкільний дім здоров'я і благополуччя, мир і душевний спокій, тепло і щирість людських стосунків, все те що ми звемо простим, але таким ємким словом «Щастя».

Директор школи
Г.М. Шлапак

Джерело: Сторінка директора

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.