Свято краси і чарівності

Найкрасивіші, найрозумніші, най-талановитіші, найоригінальніші, одним словом – найкращі! Саме такими були учасниці конкурсу «Міс школа 2012». Вперше в Черняхівській ЗОШ І-ІІІ ст. проводився такий захід, тому всі красуні готувалися дуже серйозно та перед виступом кожна безмежно хвилювалася. Взагалі, було влаштовано два свята окремо для учнів 7-8 і учнів 9-11 класів.

Участь у конкурсах брали: Павицька Анастасія (7-А), Степикіна Юлія (7-Б), Литвиненко Юлія (8-А), Дорошенко Діана (8-Б), Ковальчук Тетяна Олегівна (9-А), Демчук Анна (9-Б), Фещук Анастасія (10-А), Черниш Вікторія (10-Б), Іваницька Олена (11 кл.).

Попередньо учасницям було задане «домашнє завдання»: підготувати розповідь про себе, своє хобі та майже щодня проходили репетиції дефіле. Про решту конкурсів дівчата і не здогадувалися.

Першим випробуванням для дівчат була розповідь про себе. Учасниці повинні були оригінально і цікаво представити себе за допомогою пісні, інсценівки або декламації віршів.

Другим етапом був конкурс «Жіноча сумочка». Конкурсантки довели, що вони є справжніми леді і знають, що носить дівчина в своїй сумочці.

В третьому конкурсі – «Моє хобі»- дівчата розкривали свої таланти: демонстрували саморобні сукні, співали, танцювали, демонстрували страви, приготовлені власноруч.

Четвертим етапом був конкурс «Реклама». Учасниці отримали предмети, які потрібно було прорекламувати і бажано з гумором.

У п’ятому конкурсі під назвою «Справжня господиня» дівчата розкривали свої здібності і вміння готувати страви.

Останнім і вирішальним став конкурс «Дефіле». Конкурсантки відчули себе справжніми моделями, проявляючи граціозність і жіночність.

А між конкурсами виступала команда підтримки з кожного класу, яка додавала дівчатам впевненості і надихала на виступи.

Усі учасниці настільки неперевершено себе презентували, що члени журі просто не могли визначитися із вибором переможниці. Та, все ж таки, кожна з дівчат отримала один із титулів. «Міс чарівність» стала Фещук Анастасія і Дорошенко Діана, «Міс вишуканість» - Демчук Анна і Литвиненко Юлія, «Міс глядацькі симпатії» - Іваницька Олена і Степикіна Юлія, «Міс елегантність» - Ковальчук Тетяна Олегівна. «Міс школи 2012» у конкурсі для старших класів стала учениця 10-Б, Черниш Вікторія, а у конкурсі для 7-8 кл. цей титул отримала Павицька Анастасія. Вітаємо переможниць і бажаємо їм завжди залишатися такими ж чарівними!!!

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.