Наш вибір – журналістика. У світі інформації знаходимо натхнення.

Місія журналістської професії - в інформуванні населення про най-важливіші події, формуванні громадської думки та впливу на події.

Головна мета роботи шкільного гуртка полягає в тому, щоб показати цікавий світ журналістики, в якому вирує безліч інформації.

Робота на заняттях складається з двох частин: практичної і теоретичної. Час для теорії відводиться для оволодіння учнями основами журналістської майстерності.

Практика ж, в свою чергу, допомагає в ході виконання цікавих вправ і завдань закріпити знання, сприяє розвитку аналітичного мислення і дає нам можливість відчути себе справжніми журналістами. Саме під час практичної частини заняття ми обговорюємо створення нового номеру газети «Шкільний експрес».

Завжди відводиться час і для розгляду якоїсь цікавої і важливої для суспільства теми, і кожен учень може висловити свою думку.

Постійні дискусії та дослідження, підвищують бажання дітей приходити на заняття.

Деякі з учнів відвідують цей гурток лише з цікавості, інші мріють в майбутньому стати відомими журналістами. Одні люблять пізнавати особливості жанрів журналістики, а інші - просто хочуть публікувати свої статті в шкільній газеті. Та, все-таки, кожен знаходить для себе щось цікаве. Особисто для мене журналістика - це не лише професія, а ще й спосіб само-реалізації.

Чудово, що ми маємо можливість писати до районної газети "Нове життя" - все це завдяки плідній роботі шкільної адміністрації; і ми дуже вдячні цій підтримці

Хочеться, щоб всі дізналися про гурток журналістики - місце розвитку для молодих людей, які знають чого хочуть від життя.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.