Цікава зуcтріч)))

На що може надихнути похід в редакцію "Нового життя"?

6 листопада учні гуртка журналістики Черняхівської ЗОШ I - III ступенів, відвідали редакцію районної газети "Нове життя". Дітям, яким подобається журналіcтика, дуже важливо бачити, яке саме життя вирує у цій галузі.

Спочатку ми зустрілися з головним редактором районної газети, він ознайомив нас з історичним минулим газети, розповів про журналістів, які працювали і працюють в редакції. Тут, наприклад, розпочинали свій творчий шлях такі відомі поети, як Валентин Грабовський та Ігор Ліберда. Їх журналістське життя і досягнення послужили нам уроком та прикладом для наслідування. Також ми ознайомились з творчим колективом газети "Нового життя", фінансуванням та тиражуванням видання. І можемо зробити висновки, що потрібно допомагати редакції із забезпеченням технічних засобів, для того щоб полегшити роботу працівників видання. Цікаво було спостерігати і за тим, як саме створюється періодичне видання. Ми дізналися, що газета - це творіння не тільки журналістів, а й секретарів, коректорів, редакторів.

Особисто я, хочу пов’язати своє життя з журналістикою, тому що вважаю цю професію дуже цікавою та необхідною сучасному суспільству, в якому вирує великий обсяг інформації. Дуже корисно, що Черняхівська ЗОШ I - III ст. піклується про своїх вихованців, тому що створює всі можливості, для того щоб допомогти підростаючому поколінню визначитися з вибором професії. Гурток журналістики підготовлює нас до подальшого навчання цьому ремеслу у вищих навчальних закладах. А саме ця екскурсія показує, ким ми станемо в майбутньому, якщо оберемо цей шлях.

Хочемо і надалі співпрацювати з районною газетою "Нове життя", не тільки відвідувати стіни редакції, а й робити свій вклад у життя газети. Дуже приємно, що редактор щотижневика дає можливість самореалізовуватись. Дякуємо за цю можливість та цікавий досвід, який ми можемо здобути, і за роботу над своєю метою - отримання визнання кращих журналістів.

Алєксєєнко Ангеліна,

учениця гуртка журналістики

Черняхівської ЗОШ I - III ступенів.

/Files/images/PA140118.JPG

/Files/images/PA140121.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.