ВІтання зі святом Останнього дзвоника-2020!!!

ДОРОГІ ДІТИ,ШАНОВНІ БАТЬКИ І ВЧИТЕЛІ НАШОЇ ЧЕРНЯХІВСЬКОЇ ШКОЛИ!

Відповідно до затвердженої структури 2019-2020 навчального року,сьогодні у нашій школі закінчуються навчальні заняття і для всіх учнів 1-10 класів розпочинаються літні канікули!

Нажаль, улюблений нами Останній дзвінок, не пролунає у цьому році на наших традиційних локаціях,де ми збиралися всі разом,підводили підсумки та планували літній відпочинок,а рідна школа не наповниться сьогодні веселим сміхом та вашими дзвінкими голосами.

Цей навчальний рік був незвичним і складним,але ми разом з вами справилися і закінчуємо його успішно!!!

Дорогі діти,ви, як справжні здобувачі освіти і дистанційно вчилися сумлінно та дуже наполегливо,а тому всі будете атестовані та переведені до наступних класів!!!

Висловлюю щиру подяку за розуміння та підтримку вам, шановні батьки,знаємо,що саме вам було особливо непросто під час дистанційного навчання.Нам приємно,що ви впевнено стали надійними партнерами школи і переконливо довели,що батьки наших вихованців - найкращі!!!

Пишаюся вами,шановні мої колеги-вчителі,адже ви щоденно,часто за рахунок свого особистого часу, доводили,що межі професійної досконалості немає!Постійна і системна робота по удосконаленню вашої фахової компетентності, активне застосування сучасних комунікаційних технологій навчання,велике ваше бажання підтримати учнів у такий тривожний час заслуговує найбільшої шани та поваги!

Цей рік - особливий для наших випускників та їх батьків.Успішне ЗНО та свідомий вибір подальшого місця навчання - перша важлива сходинка до подальшого життєвого успіху,яку ви маєте впевнено подолати! Розуміємо вашу тривогу і зробимо все, щоб підтримати вас. Дорогі випускники,не хвилюйтеся,все у нас буде нормально!!!

Підсумки навчального року ми обов'язково підведемо і неодмінно зустрінемося всі разом!

Я щиро вітаю всю шкільну родину із успішним завершенням навчального року, який був для нас змістовним та результативним!

Переконана,що ці яскраві та неповторні миттєвості 2019-2020року не тільки наші приємні спогади,але і нова сторінка славної історії Черняхівської школи-опорного навчального закладу району!!!

Галина Шлапак, директор школи

Яскраві і неповторні миттєвості 2019-2020 н.р Черняхівської школи Житомирської області

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.