День безпечного Інтернету у школі

«Мені здається, що про сучасний світ дуже важливо зрозуміти одну річ: велике розмаїття інформації не гарантує її достовірності»
Річард Гір

11 лютого 2020 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”.

Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Більш того, це запрошення для всіх до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду.

Сьогодні долучилася до спільного проведення цього дня і наша шкільна родина. Протягом дня тема безпечного Інтернету проходить червоною ниткою на всіх уроках інформатики та позакласних заходах.

Мали можливість взяти участь в Цифровій майстерні з інформаційної безпеки в рамках заходу “Цифрова година” (Digital Homeroom), присвяченого Дню безпечного Інтернету, який відбувався в форматі круглого столу та відкритого Всеукраїнського майстер-класу для вчителів середньої школи.

Цей день у школі пройшов у дусі створення безпечного Інтернету, який націлений на використання інформаційних технологій критично та творчо.

Світлина від Тетяни Хоменко- Іванюхи.
Світлина від Тетяни Хоменко- Іванюхи.
Світлина від Тетяни Хоменко- Іванюхи.
Світлина від Тетяни Хоменко- Іванюхи.
Світлина від Тетяни Хоменко- Іванюхи.
Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.