ПРОЕКТ «Письменники та поети Житомирщини» продовжується

Сьогодні в рамках проєкту «Письменники та поети Житомирщини» у Черняхівській школі відбулася зустріч із письменницею поетесою, драматургом, перекладачкою, авторкою казок для дітей Світланою Олександрівною Соболевською, яка є особливою гостею, її візитам завжди щиро раді діти та вчителі.

Нещодавно, наприкінці минулого року, книгу письменниці «Подарунок із Романівки» було перекладено англійською мовою. Завдяки авторському перекладу Світлани Соболевської, діти мають змогу поглибити свої знання з іноземної мови. Семикласники підготували привітання для Світлани Олександрівни англійською та інсценізували уривок із книги «Подарунок із Романівки», вдало передавши характери героїв повісті. Усі присутні відправились у віртуальну подорож Житомирщиною на початку ХХ століття та познайомились із видатними постатями нашого краю, зокрема, криміналістом Георгієм Рудим та поетом Максимом Рильським.

Талановита учениця-семикласниця Ганна Сич презентувала свій новий вірш, який вона написала до Міжнародного дня рідної мови.

Учні 5-Б і 7-Б класів, затамувавши подих, слухали, як Світлана Олександрівна читала уривок із книги «Таємниця княгині Ольги». Також вона подарувала свої твори та багато книг інших відомих письменників Житомирщини шкільній бібліотеці та для кабінету літератури рідного краю. І, як завжди, юрба дітей стояла в черзі за авторським автографом пані Світлани.

Світлано Олександрівно! Ми вдячні за доброту, щирість, теплоту, за приємне спілкування за ваш незмінний сяючий та позитивний настрій! Зичимо Вам здоров’я, щастя, благополуччя, достатку, довголіття і миру! Із нетерпінням чекаємо наступного візиту!

Є.В. Савицька, педагог-організатор

Світлина від Тетяни Хоменко- Іванюхи.
Світлина від Тетяни Хоменко- Іванюхи.
Світлина від Тетяни Хоменко- Іванюхи.
Світлина від Тетяни Хоменко- Іванюхи.
Світлина від Тетяни Хоменко- Іванюхи.
Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.