22 січня - День Соборності України.

Живи, Україно, живи для краси,
Для сили, для правди, для волі!
Шуми, Україно, як рідні ліси,
Як вітер в широкому полі. Олександр Олесь

Це одне зі знакових свят українського державотворення після Дня незалежності України.

День 22 січня в нашій школі був доволі насиченим.

З нагоди Дня Соборності України та виховання в учнів почуття патріотизму і гордості за свою державу у Черняхівській школібули проведені тематичні заходи. Вчитель історії Ірина Сачковська провела з пятикласниками патріотичний інтелектуально-пізнавальний захід «Соборна мати-Україна – одна на всіх як оберіг». Педагог-організатор Євгенія Савицька з шестикласниками провела інтерактивну гру–конкурс ерудитів «Як багато ми знаємо про Україну».

В інформаційному центра відвідувачі мали можливість ознайомити з лірературною виставкою на тему «Вільна, соборна, єдина ненька моя Україна».

Традиційно учні школи – учасники загальнорайонного свята. Привітали присутніх зі святом у залі районної державної адміністрації учасниці театральної студії «Дванадцять з плюсом» та девятикласниця Анастасія Іванюха. Семикласники долучилися до флеш-мобу «В єдності - сила».

Заходи, проведені з нагоди Дня Соборності України, подарували розуміння того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови духовно багатої, вільної та демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки.

Світлина від Тетяни Хоменко- Іванюхи.
Світлина від Тетяни Хоменко- Іванюхи.
Світлина від Тетяни Хоменко- Іванюхи.
Світлина від Тетяни Хоменко- Іванюхи.
Світлина від Тетяни Хоменко- Іванюхи.
Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.