СТВОРЮЄМО БЕЗПЕЧНЕ ОСВІТНЄ СЕРЕДОВИЩЕ

Світлина від Галини Шлапак.
Світлина від Галини Шлапак.
Світлина від Галини Шлапак.
Світлина від Галини Шлапак.
Світлина від Галини Шлапак.

У Черняхівській школі-опорному навчальному закладі району постійно працюємо над створенням безпечного для учнів і працівників школи освітнього простору. Саме тому, навчальне тренування по відпрацюванню злагоджених дій на випадок виникнення надзвичайних ситуацій було повчальним і безумовно корисним для всіх нас.

Професійно допомогли провести тренування наші надійні партнери-співробітники Черняхівського районного сектору УДСНС України у Житомирській області під керівництвом Сергія Миколайовича Огородніка, за що ми вкотре вдячні вогнеборцям.

Надзвичайно приємно,що активно взяв участь у проведенні нашого навчання голова Черняхівської районної державної адміністрації Олександр Володимирович Дубенцов.

Після завершення тренування керівник району детально ознайомився з умовами роботи нашої школи, спільно визначили проблеми над вирішенням яких будемо працювати на перспективу. Ми щиро дякуємо Олександру Володимировичу за увагу до нашої школи, бажаємо успіхів у всіх його починаннях та надіємося на подальшу владну підтримку!

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.