Профорієнтаційний проєкт "Від мрії до успіху"

Головне завдання школи сьогодні – так побудувати виховну діяльність, щоб сама її організація, приклади авторитетних наставників-учителів, шкільне середовище виховували дітей у дусі патріотизму, глибокого розуміння історії свого народу, національної ідентичності, самобутності.

Завдання педагогів полягає у тому, щоб слова «Україна», «патріотизм» набували для дитини особливого сенсу, тобто сприймалися «не лише розумом, а й серцем».

Одним із напрямів виховання в учнів почуття патріотизму є співпраця з військовими навчальними закладами.

21 грудня 2019 року відбувся День відкритих дверей у Житомирському військовому інституті ім. С.П. Корольова. Одинадцятикласники мали унікальну можливість ознайомитися зі спеціальностями, напрямами підготовки та науково-технічними розробками військового інституту.

Під час Дня відкритих дверей усі бажаючі мали змогу побачити виставку зразків стрілецької зброї та військового екіпірування, що використовується у зоні ООС.

Відвідувачі Дня відкритих дверей мали змогу взяти участь у безкоштовному тренувальному тестуванні за програмою зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури, математики, історії України та фізики, результати якого будуть розміщені на офіційному сайті військового інституту.

Дуже приємно, що учні зустрілися з нашою випускницею Анастасією Кочеровою, яка зараз успішно навчається в даному інституті.

Бажаємо вам, шановні майбутні абітурієнти, щоб ви залишалися патріотами своєї Батьківщини незалежно від вибору навчального закладу та майбутньої професії.

Світлина від Тетяни Хоменко- Іванюхи.
Світлина від Тетяни Хоменко- Іванюхи.
Світлина від Тетяни Хоменко- Іванюхи.
Світлина від Тетяни Хоменко- Іванюхи.
Світлина від Тетяни Хоменко- Іванюхи.
Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.