Волонтери Корпусу Миру США в Україні успішно завершили роботу у Черняхівській школі!

Світлина від Галини Шлапак.
Світлина від Галини Шлапак.
Світлина від Галини Шлапак.
Світлина від Галини Шлапак.
Світлина від Галини Шлапак.

Впродовж двох місяців, троє американців - Марго, Лорен і Джаред працювали спільно з нашими вчителями по сумісному викладанні уроків англійської мови для учнів школи, проводили заняття англійського клубу та фахові тренінги.Ми мали унікальну можливість разом з ними,удосконалити навички володіння англійською мовою,мовленнєву компетентність наших учнів і вчителів,більше узнати про США,як надзвичайно самобутню державу та просто познайомитися з цікавими і яскравими особистостями.

За час проведений разом,ми всі подружилися з нашими молодими волонтерами,тому прощання було теплим і щирим,хоча і трішки сумним.

На згадку про перебування у нас на Черняхівщині, подарували нашим новим друзям ексклюзивні календарі від Олександра Костюка,українські обереги-ляльки-мотанки від відомої народної майстрині Зінаїди Бугайчук, смачні солодощі від торгової марки ,,Руден", побажали їм щастя і життєвого успіху.

Вони всі -дуже класні,тому ми впевнені,що все у них в майбутньому буде добре! Висловлюємо щиру подяку і представникам Корпусу Миру США в Україні за бездоганно організовану роботу наших волонтерів та сподіваємося на подальшу співпрацю!

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.