ЗУСТРІЧ УЧНІВ З ПРАЦІВНИКАМИ ЧЕРНЯХІВСЬКОГО РАЙОННОГО ВІЙСЬКОВОГО КОМІСАРІАТУ

В рамках реалізації концепції національно – патріотичного виховання та з метою поглиблення знань з предмета «Захист Вітчизни» 22 жовтня 2019 року в Черняхівському районному військовому комісаріаті відбулася зустріч учнів Черняхівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів з працівниками Черняхівського районного військового комісаріату та Черняхівської районної філії Житомирського обласного центру зайнятості.


Школярі дізналися про переваги служби у Збройних Силах України, про можливості, які відкриваються перед військовослужбовцями та перспективи вступу до військових навчальних закладів, а головне – гарантоване працевлаштування після їх закінчення. Діти переглянули відеоролики, де розповідалося про героїв Черняхівщини, які брали участь у проведенні антитерористичної операції. Тема розповіді виявилася особливо близькою декільком учням, адже їх татусі приймали безпосередню участь у бойових діях на Сході країни.


Учні мали можливість наглядно познайомитись з будовою автомата Калашнікова АК -74, його збиранням та розбиранням. Також учні ознайомилися з основним Законом України про строкову військову службу у лавах Збройних Сил України та приписку до призовної дільниці.


Метою таких профорієнтаційних заходів є формування у школярів повного уявлення про функціональні обов’язки спеціалістів відвідуваної установи.

Джерело:https://www.facebook.com/groups/733623960172598/?ref=nf_target&fref=nf

Світлина від Тетяни Хоменко- Іванюхи.
Світлина від Тетяни Хоменко- Іванюхи.
Світлина від Тетяни Хоменко- Іванюхи.
Світлина від Тетяни Хоменко- Іванюхи.
Світлина від Тетяни Хоменко- Іванюхи.
Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.