Візит до Житомирської політехніки

Державний університет,,Житомирська політехніка" вкотре запросив учнівську молодь області на Фестиваль науки,який цьогоріч включений як одна із локацій Форумурегіонів України та Білорусі, що проходить у Житомирі.Наша Черняхівська школа із задоволенням прийняла це запрошення і вже третій рік поспіль, ми із старшокласниками відвідуємо чудовий Фестиваль.

Виставка сучасних приладів і технологій,можливість наяву побачити комп'ютери та робототехніку нового покоління,відчути себе майже студентом найпрестижнішого університету області -це круто!!!А ще відбулася приємна зустріч із успішним випуском нашої школи Дмитром Грицишеном-доктором економічних наук, деканом факультету публічного управління та права.

Нові враження та спілкування з цікавими людьми, корисні знайомства і перспективи подальшої співпраці - зробили цей день неповторним для всіх нас!

Ми висловлюємо щиру подяку молодій та креативній управлінській команді університету на чолі із ректором Віктором Євдокимовим за чудово організований захід та за надану фінансову підтримку в організації нашої поїздки на це фантастичне дійство. Бажаємо розвитку і процвітання Житомирській політехніці та надіємося на подальшу співпрацю!!!

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.