День незалежності України

В історії українського народу є події, які мають надзвичайне значення, вони не втратили своєї актуальності й сьогодні. Однією з таких подій є здобуття незалежності 1991 року.

Не раз довелося українському народові боронити рідну землю від поневолювачів, будувати величні собори, монументальні споруди, прикрашаючи державу й несучи її славу крізь віки. Тисячі синів і дочок України віддали своє життя за те, щоб країна була вільною. Тисячі борців за свободу йшли тернистим шляхом,вселяючи віру в перемогу, в те, що прийде час, коли «встане правда, встане воля».

Сьогодні, 23 серпня Україна відзначає День прапора та 24 серпня - 28-му річницю Дня Незалежності.
Учні та вчителі Черняхівської школи взяли активну участь в урочистостях з нагоди цих головних державних свят.
Святкові заходи почалися біля пам’ятника Тараса Шевченка, де учні школи з жовто-блакитним стягом очолили колону. Відбулась урочиста хода, яка завершилася підняттям Державного Прапора кращими учнями школи, які є молодим поколінням нашої країни, творцями її щасливого майбутнього. Урочистості завершилися святковим концертом на головній сцені району. Щирими українськими піснями та танцями всіх присутніх вітали талановиті юні аматори школи.


День Незалежності України – це не просто День народження держави. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли ми замислюємося про майбутнє українського нараду та згадуємо його славетне минуле. Це величне свято, яке єднає всю спільноту нашої молодої країни, надихає на нові звершення. Сьогодні перед українським народом стоять складні й великі завдання. Але ми переконані, що разом ми здолаємо будь-які перешкоди на шляху зміцнення незалежності нашої держави, її економічного зростання.
Нехай невичерпним буде джерело віри, надії й любові до України!

Світлина від Тетяни Хоменко- Іванюхи.
Світлина від Тетяни Хоменко- Іванюхи.
Світлина від Тетяни Хоменко- Іванюхи.
Світлина від Тетяни Хоменко- Іванюхи.
Світлина від Тетяни Хоменко- Іванюхи.
Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.