Черняхівська школа пишається своїми вихованцями,серед яких і дев'ятикласниця Анастасія Іванюха

У яскравому сузір'ї творчо обдарованих учнів нашої школи, беззаперечно, - зірка першої величини! Її унікальний голос захоплює і чарує, в якому б жанрі вона не співала. Анастасія вже має численних прихильників свого таланту, багато нагород,титулів і відзнак, але продовжує постійно працювати над собою. Дівчина серйозно займається вокалом, постійно бере участь у конкурсах, фестивалях таблагодійних проектах.

Нам приємно, що і на ювілейному п'ятому Міжнародному фестивалі мистецтв ,,Пісенний Спас" імені Володимира Шинкарука,який у ці дні проходить в Житомирі, вона впевнено та із задоволенням, виступила у Мистецькому марафоні на одній сцені разом з відомими українськими зірками.

Завжди радіємо її новим успіхам,пишаємося своєю зірковою ученицею.По-праву кожен успіх Анастасії розділяють і батьки- Олег та Тетяна Іванюхи, які постійно підтримують і сприяють розвитку її обдарувань. Ми щиро дякуємо родині Іванюх-Хоменків за чудову доньку, бажаємо родинного благополуччя і здійснення всіх задумів та мрій!

Світлина від Галини Шлапак.
Світлина від Галини Шлапак.
Світлина від Галини Шлапак.
Світлина від Галини Шлапак.
Світлина від Галини Шлапак.
Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.