Спасибі за відпочинок у таборі «Ромашка»

З великим нетерпінням учні чекають літніх канікул. Для 11-класників – це крок у самостійне життя, для 9-класників – перші шкільні екзамени і для всіх учнів Черняхівської школи можливість відпочити у пришкільному таборі "Ромашка".

Довгоочікуване літо подарувало нам, черняхівським школярам, два незабутні тижні в найкращому з-поміж усіх пришкільному таборі.

У ньому ми не тільки відпочили, набралися нових вражень, а й оздоровилися та зміцніли, тому що вся табірна зміна - це цікаві подорожі і зустрічі з чудовими людьми, ігри і розваги.

/Files/images/tabr/72.jpg

/Files/images/tabr/1.jpg

У день відкриття табору нас розділили по загонах, влаштували святковий концерт із танцями, піснями, демонстрацією назв та девізів загонів.

/Files/images/tabr/138.jpg

Ранок у «Ромашці» починався з веселої зарядки, яку ми робили із задоволенням. Та й вихователі не залишалися осторонь: не відставали від нас.

/Files/images/tabr/100.jpg

Другий день у таборі був присвячений спорту. Усіх захопили «Веселі старти»: кожен доводив, що він спортивний та активний.

А як цікаво було нам під час екскурсій до бібліотеки, краєзнавчого музею, районного центру зайнятості та ДСНС!

/Files/images/tabr/35239706_1706419362767779_1649651347315752960_o.jpg

/Files/images/tabr/27.jpg

Один із днів табору був присвячений піратству. Ми підготували чудові костюми, малюнки на цю тему. Цікавим та захоплюючим став піратський квест, де потрібно було виконувати різні завдання, щоб знайти скарб. Усі захопилися ним.

А скільки радості на нових відкриттів принесли нам екскурсія до Демидівського зоопарку «12 місяців» та відвідини Житомирського академічного музично-драматичного театру імені Івана Кочерги!

/Files/images/tabr/0-02-01-2b026f6555115b75959319375f4266a95c39e8048e027a168830d2871bf01b20_d3147e39.jpg

Кожен табірний день став цікавим,тематичним, не схожим на попередній. Були і конкурси талантів, краси, день караоке, де всі могли заспівати різні пісні й показати свої здібності в цьому. Дякуємо за це нашому креативному педагогу - організатору Євгенії Володимирівні Савицькій.

Учителі в загонах у вільний час грали з дітьми в ігри, допомагали готуватися до різних конкурсів, ходили з нами на прогулянки в парк або грали в спортивні ігри.

Сніданки та обіди в «Ромашці» були корисними й смачними. Кожного дня ми їли свіжі овочі та фрукти.

Передостанній день у таборі присвятили захисту проектів, які гуртом підготували. Було дуже цікаво дізнатися нове про альма-матер.

Дуже швидко пролетіли табірні дні…і ось останній із них - закриття «Ромашки». Заключний концерт став яскравим та потужним. На ньому виступили всі загони, підбили підсумки відпочинку та активності.

Ці дні в таборі – просто незабутні. Дякуємо всім учителям, організаторам, кухарям, начальнику табору - заступнику директора школи з виховної роботи Тетяні Володимирівні Іванюсі. А особливо - нашому директорові - Галині Миколаївні Шлапак.

Діана Капінус, учасниця Школи журналістики при Черняхівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.