Відкриття англійського табору "Butterfly"

Сьогодні відбулося відкриття англійського табору "Butterfly"

Важливим інструментом для зростання конкурентоспроможності нашої держави та її європейської інтеграції є володіння англійською мовою та іншими іноземними мовами . Без англійської мови немає ні сучасної науки, ні вищої освіти. Це також запорука успішної персональної кар’єри.

Однією з ідей, яка, на думку фахівців, може покращити ситуацію, є організація літніх мовних таборів у школах. Саме у таборах діти мають можливість спілкуватися іноземними мовами, застосовувати їх у різних формах діяльності (спортивних змаганнях, театральних виставах тощо), а також розкривати свої таланти. При цьому знання дитини не будуть оцінювати як у школі, і вона буде сприймати навчання як гру. Саме ці принципи і було взято за основу при плануванні діяльності мовного табору в нашій школі.

Табір триватиме 14 днів, кожен з яких - тематичний.Наш шкільний мовний табір – став осередком невимушеної атмосфери, сучасної освіти, творчого розвитку та комунікативних навичок дітей. Робота педагогів-вихователів спрямована на розвиток творчих здібностей дітей, можливості створювати власний продукт у вигляді проектів та творчих робіт, та ще й вдосконалювати навички володіння іноземними мовами.

/Files/photogallery/1861/5.jpg

/Files/photogallery/1861/1.jpg

/Files/photogallery/1861/3.jpg

Всі світлини роботи табору можна переглянути в Галереї

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.